Neler Yeni

Hoş geldiniz Rüzgar

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Sorular Sorun ve Topluluğumuzdan Yanıtlar Alın

Cevapla

Soruları Yanıtlayın ve Konunuzda Uzman Olun

Contact Staff

Our Experts are Ready to Answer your Questions

Tips
Tips

Rainwater Su Arıtma Sistemleri Şikayeti

ruzgar 

Yönetim
Yönetici
T.C Onaylı
Katılım
13 Ocak 2020
Mesajlar
168
Tepki puanı
5
Golden Thread
4
Puanları
18
Evet arkadaşlar, Rainwater su arıtma sistemleri konusunda 6. defadır problem yaşıyorum ve artık yaşadığım problemleri kullanıcı yorumu olarak yazma zamanım geldi ki Rainwater alacaklar alırken bir daha düşünsünler.

Yıllar süren (Yaklaşık 6 yıl) Rainwater tecrübe ve yorumlarım, şikayetlerim şu şekilde:

Rainwater su kalite ve tadından memnundum, pahalıydı ama tadı Erikli su gibiydi içimi rahat tadı güzeldi. Gelin görün ki 26 Eylül 2018'de yeni cihazı aldığımda başıma bir sürü problem geldi ve son problem bardağı taşırdı. Yaşadığım problemleri sizlerle de paylaşmak istiyorum.

Problem 1: Rainwater --> Yüksek Filtre fiyatları:

Öncelikle şunu bilin ki su arıtma cihazları sektörü 1 kere parası neyse vereyim de iyi bir şey alayım mantığıyla malesef yürümüyor.
Parası neyse her sene filtrelere para vermeye devam ediyorsunuz. Damacana fiyatıyla aynı fiyata gelir mi gelmez mi sizin kararınız. Zaten Rainwater'ın sitesinde bunu hesaplamanız için bir araç mevcut.

Aslında ben ev tipi Rainwater su arıtma cihazını 2 defa satınaldım. En iyisini en kalitelisini alayım problem yaşamayım diye oldukça pahalıya aldım fakat gel gör ki bir kere satınalınca bitmiyor. Her yıl değiştirilen filtreler ve 2-4 yılda 1 değiştirilen membran filtreler inanılmaz pahalı. Zaten bu şikayeti de 2 yılı dolmadığı halde değiştirilmesi gerektiği söylenen ve bunun için 460₺ para istenen membran filtre (her neyse artık) için yazıyorum çünkü kısa süre önce(26.01.2020) zaten 460₺ verip 3 filtreyi de değiştirmiştim. Yani benden ev tipi 1 cihaz için yılda 920₺ filtre parası istiyorlar.

Problem 2: İletişim bilgilerini aylarca güncelleyemeyen müşteri servisi:

Dediğim gibi, Rainwater hizmetinden; ilk evimdeki kalitesinden gayet memnundum. Zaten yeni evime de bu yüzden satınaldım, fakat bir daha alır mıyım HAYIR!!
Öncelikle, firmaya eski evimdeki Rainwater'ın artık sahibi olmadığımı, artık yeni adresimde Eylül 2018'den beri Rainwater kullandığımı, Eski sahibinin isim soyisminin ve numarasının şu olduğunu anlatmam aylar sürdü. Defalarca telefon görüşmesi yaptık. Eski evim için zar zor ismimi sildirdim fakat Gel gör ki bu sefer yeni kaydımı da silmişler ve 1 sene olmasına rağmen filtre değişimi için beni aramadılar.

Yeni evimde filtrenin 1 yıldır değişmediğini farkedip müşteri hizmetlerini servis için ben kendim aradım. Değişim için beni aramadılar. Anladım ki eski adresimi zorlukla silerken yeni adresimi de silmişler. Yani Rainwater'ın güzel, kibar, oldukça enteresan, anlaması ve anlaşılması zor bir müşteri servisi var. Fakat gayet kibarlar haklarını teslim etmek lazım. Sadece tamam diyip yapmıyorlar.. Tekrar tekrar durumu anlatmam gerekti. Ben taşındım, eski ev için aramayın; ama yeni ev için arayın dedim de olmadı..

Problem 3: 4 Filtre Yetmedi 5. filtre lazımmış.

Eski evimdeki eski cihazım 4 filtre ile gayet güzel çalışıyordu. Bu arada eski ev, yeni ev derken; aralarında 5km mesafe var. Benzer muhitteyim, şehir değiştirmedim yani...

Yeni cihaz 26 Eylül 2018'de kurulduğunda enteresan, iğrenç, ilaç gibi, metal gibi bir tad ve koku gelmeye başladı.
Rainwater müşteri hizmetlerimi aradığımda bunun bazen olduğunu ve beklemiz gerektiğini söylediler.
Bekledik beklemesine de koku düzelmedi ve daha da iğrenç oldu..

Bu durumda ufak bir filtre takılması gerektiğini söylediler, sisteme 5. filtreyi taktılar ve koku düzeldi.

Bunun yaşadığım bölgedeki su kalitesinden mi olduğunu yoksa imalat hatası mı oldğunu öğrenemedim.
Bazen oluyormuş.
Özetle sisteme aşağıdaki 5. ufak filtre takıldı:

20200327_181416.jpg

Yahu bu 5. filtre nerden çıktı, yeni masraf mı çıktı, her sene mi değişticmez, ne gerek vardı bir sürü masraf çıkçak derken konu kapandı ben bu şekilde sistemi 1 seneden fazla kullandım. 1 seneden fazla kullandım çünkü beni zamanı geldi değişime gelelim diye aramadılar. Ben de iş güç sahibi normal bir vatandaş olduğumdan neden armadınız diye aramadım. Bir kaç ay sonra yahu bunlar beni niye aramadı diye aklıma geldi ve kendilerini aradım. Geldiler ve sağolsun indirim yapmadan bana 3 tane filtre değişimini bir güzel ödettiler.. (26.01.2020)

Problem 4: 2-4 Sene garanti verdikleri membran filtre 2 sene dolmadan bitmiş ve 460₺ ücret istediler ve değiştirmeden gittiler

Gelin görün ki, parası neyse verdim güzel bir su içeyim olmadı.
Filtre değişim sonrası suyun tadı 1 sene öncesi gibi berbat durumdaydı. Çaydanlıkta da kireç birikmeye başladı. Düzelir belki diye uzun süre bekledik ama değişen bişey yok. Çeşmeden içer gibi. Servisi aradık ve ertesi gün geldiler. Çeşme suyunun 300 mikrosiemens olduğunu arıtma suyunun 90 mikrosiemens olduğunu, normalde 50'nin üstünde olmaması gerektiğini ve membran filtrenin değişmesi gerektiğini söylediler.
Bunun için 460₺ ekstra değişim ücreti istediler.

Membran filtrenin 2-4 yılda 1 değişmesi gerektiğini internetten ve kendilerinden öğrendim.
Cihazı alalı henüz 2 yıl olmadığını söyledim. Gelen arkadaş oldukça kibar ve sabırlı uzun süre yöneticileriyle / merkezle görüştü cevap bekleyeceğiz dedi ve GİTTİ..

Problem 5: Sonrasında Rainwateter müşteri hizmetlerini aradım ve durumu anlattım. Ben servisi arayacağım sonrasında size bilgi vereceğim dediler ve dönmediler:

Teknik görevli arkadaş henüz uzaklaşmamışken, bir yanlış anlaşılma olduğunu düşündüm ve hemen aranacağımı düşündüm, fakat beni arayan olmadı. Kendilerini geri aradığımda İstanbul merkez'e durumu yazdıklarını yarın bana döneceklerini söylediler.

Evet bu gün 27.03.2020 yarın 28.03.2020'de beni ararsalar size konu hakkında bilgi vereceğim.

Bu süre içerisinde kötü kokulu tatsız suyu içmeye devam edeceğiz.

Problem 6: 460₺ verseydim filtreyi değiştireceklerdi ve kendilerince problem olmayacaktı

Şimdiyse merkez kararı bekleniyor.

Aklımdaki sorular şunlar:

  1. Firma ürününü tanımıyor mu, bilmiyor mu neyin kararı bekleniyor?
  2. Firma Türkiye suyunu, oturduğum muhitin suyunu tanımıyor mu?
  3. Ürünle ilgili mi yoksa suyla ilgili mi sapma var?
  4. Yıllardır faaliyette olan firma bu membran problemiyle ilk defa mı karşılaşıyor?
  5. Bu durumda verilecek karar için bir aksiyon planı belirlenmiş değil mi ? Kararlar neye göre veriliyor?
  6. Bayilerine 460₺'ilk değişim için karar verme yetkisini vermeyecek kadar problemler yaşayan veya güven problemi olan bir firma mı?
  7. Eğer itiraz etmeseydim 460₺ vermek zorunda mı bırakılacaktım? Firma sonrasında yanlışlık olmuş boşuna ücret ödemişsiniz diyecek miydi?
  8. Firma elinde malzeme olduğu halde problemimi neden gidermedi? Müşteri memnuniyeti ve müşteri sağlığı kaçıncı planda?
  9. 1 gün veya daha fazla gün bekletilerek firma ne kazanacak?
  10. Bu durumun bir daha olmaması için ne yapılacak?

Gibi aklımda bir sürü soru ve memnuniyetsizlik var.

Tabiki gelen cevapları buraya yazacağım.

Hoşçakalın.

Siz de lütfen sessiz kalmayın, yaşadıklarınızı, problemlerinizi paylaşın..

Artık internet çağındayız. Şikayetler üreticiler için müşetilerin etraflarındaki 9 kişiye paylaşılmıyor. Kurallar değişiyor. Şikayetleri milyonlar görüyor.

İlkinde memnun olduğum ürün 2. seferde neden böyle oldu, 6 tane problem niye yaşadım bilmek istiyorum.

20200327_180257.jpg

Sevgiler,
 
Son düzenleme:

ruzgar 

Yönetim
Yönetici
T.C Onaylı
Katılım
13 Ocak 2020
Mesajlar
168
Tepki puanı
5
Golden Thread
4
Puanları
18
Evet ertesi gün oldu. Saat 16:08 e kadar bekledim aramadılar. Ben aradım açan olmadı. Bunu anlayışlı karşılıyorum, Corona salgını var fakat dün niye yarın dönerler dediniz o zaman?

Kötü suyu içmeye devam ediyoruz. :(
 

ruzgar 

Yönetim
Yönetici
T.C Onaylı
Katılım
13 Ocak 2020
Mesajlar
168
Tepki puanı
5
Golden Thread
4
Puanları
18
Evet, Rainwater sonunda döndü ve değişim için ücret alacaklarını fakat 2 yıldan önce membran filtre bittiğinden fiyatı 350₺ yapacaklarını belirttiler. Ben de şikayetvar a konuyu yazdı ve sağolsun Onur Bey kibar bir şekilde derdimi dinledi ve ücretsiz değişim için yardımcı oldu.

Ertesi gün servis geldi ve membran filtreyi değiştirdi.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst